SAFE info 14.03.19 – Rikets tilstand

Hei

Her er en liten oppdatering fra SAFE om rikets tilstand.

For det første så ble vi utrolig glade i går når vi vant i Stavanger tingrett i saken om ulovlig forbigåelse av fortrinnsrett.

Ellers så er TO NORGE gått fra kai og er på veg hjemover rapportene fra riggen er  god fart og god stemning.

Arctic er på vei innover i ølens fjorden og skal til kai i morgen til en 60 dager lang SPS.

Spitsbergen er i full drift og det samme er Leiv Eriksson

Vi har hatt protokoll møter om virksomhetsoverdragelsen  av Ocean Rig og de vill komme inn fra 1 april i år det er også datoen for styringssystemene i Transocean skal over i Songa så vi kan vell bare ønske folk og rigger lykke til.

Det er også under utarbeidelse av ny kontrakt for dere som jobber i poolen slik at alle ansatte jobber på like kontrakter.

Vill også gjenta for dere på Spitsbergen ikke må betale inn skatt som Transocean prøver å kreve inn,  SAFE står på sitt her og krever en helt annen dokumentasjon en det Transocean kommer med.

6G saken som vi vant er også tatt opp og her vill bedriften komme opp med betaling til alle som har vært permittert de siste årene og som bare har fått utbetalt etter 6G.

Det var ikke alle som kom på lønn rett etter streiken i fjor og denne saken kjører vi nå inn til advokat og sannsynligvis til  retten. Greit og ha noen nye saker nå som vi har vunnet de andre

Ønsker alle en god helg

Med vennlig hilsen,

Steinar Nesse

Styreleder SAFE Transocean

+47 906 21 226

Skriv ut siden