Sammenligninger av lån og spesielt opp mot LOfavør-avtalen!

Til alle klubber, Forbundsstyre og SAFE huset

Hei alle sammen.
Vi har fått mange meldinger på at IE sammen med Sparebank 1 er svært «aggressive» i salg av lån, så det er tydelig at de har en kampanje på dette nå.
Har også hørt eksempler på at de lokker med dette tilbudet, men når økonomi og egenkapital til medlemmet er gjennomgått av en profesjonell låneselger så blir renten en annen. Men da har de dessverre fått dem på kroken.

Vi har hatt kontakt med YS-Gjensidige og fått denne informasjonen fra markedssjefen i Gjensidige Bank – en del av Nordea.

Dette er vel verd å ta med seg slik at en har et helhetlig bilde av hva dette handler om.

Informasjon fra Ståle Solem
Markedssjef Gjensidige Bank

Fortsatt et av markedets beste banktilbud med YS-avtalen

Vi forstår at LOfavør-avtalen spesielt mot de unge kan fremstå attraktiv. Det vi hører og opplever er likevel at mange kunder ikke får «kampanjerenten» det reklameres for, men kommer bedre ut hos oss.
Norges Bank økte styringsrenten sist 19. september i år. Gjensidige Bank varslet om økte renter fredag 18. oktober basert på rentebeslutningen i Norges Bank.
Det er også verdt å merke at LOfavør-bankene sist endret betingelsene før siste rentebeslutningen i Norges Bank. Hvorvidt de vil endre kan kun LO-bankene selv svare på.

YS-medlemmer kan fremdeles glede seg over en rente som er ferdig forhandlet og som er og har vært blant de aller beste i markedet i flere år.

En viktig medlemsfordel i YS tilbudet er at renten er ferdig forhandlet. Dette sikrer lik rente til alle medlemmer, akkurat slik YS ønsker. I LO-avtalen er det individuell vurdering, og de operer med et fra-tilbud på rentesatsen.
Dermed kan man i realiteten ende opp med en høyere rente avhengig av hvilket utgangspunkt man har.

I tillegg koster det inntil 2650 kroner å etablere lånet i LOfavør-avtalen, mens dette er gebyrfritt i YS-avtalen.

HUSK!
YS-tilbudet er likt til alle medlemmer – ferdig forhandlet.
YS-tilbudet har 0 kroner i etableringsgebyr for å opprette lån.
YS-tilbudet har 0 kroner i depotgebyr for å opprette lån.
YS-tilbudet er en langsiktig avtale med stabilt knallgode priser over tid.

Oversikt over prisene på boliglån du får gjennom YS-avtalen finner du her: https://www.gjensidige.no/…/bank/prisliste/prislister-for-ys

Vi ønsker å fremme et langsiktig godt tilbud uten «lokkepriser». Mange medlemmer har spart og vil spare flere tusen på å benytte seg av medlemsfordelen i Gjensidige Bank.

Vennlig hilsen
Ståle Solem
Markedssjef

Under følger ulike sammenligninger og spesielt mot LOfavør-avtalen.

Skriv ut siden