Safe Info 7.Nov 19

Hei

Vi har nå endelig kommet i mål med årets  lønnsoppgjør for individuelt avlønnet personell offshore.Det som er bra i år er at vi har fått en beskrevet  Min- Max for hver stilling.

Det som er hvert å merke seg her er telefongodtgjørelsen er blitt lagt in i lønn for de som hadde det, dette er gjort før ny lønn ble regnet ut og siden dette gjelder fra 01.06 .19  så er her penger som er tregt tilbake som allerede er utbetalt.

Vi har fått konkrete meldinger om at enkelte av vikarene våre og også andre som kommer ut mellom turene blir tilsnakket av kolleger og blir beskyldt for å ta overtid fra folk.

Dette må ikke skje det er utrolig ukollegialt å gi slike beskjeder og får Transocean tak på navn på folk som har oppført seg slik så blir det en vanskelig sak og forsvare noen og det vil ende i skriftlig advarsel  eller oppsigelse.

SAFE Transocean jobber mot stor bruk av vikarer og for å få en pool stor nok til å ta hand om  sykefravær og permisjoner dette er ikke en enkel sak men noe av det vi prioriterer høgt.

VIKTIG :

Vi oppfordrer alle SAFE Transocean medlemmer til å ta kontakt med SAFE Transocean AU på forhånd hvis dere skal i noen møter med bedriften.

Vi har opplevd i noen saker at medlemmer har gått aleine i møter også har sakene ent med uønsket resultat.

Vi er her for å hjelpe dere uansett hva saken måtte gjelde.

Med vennlig hilsen,

Steinar Nesse

Styreleder SAFE Transocean

+47 906 21 226

Skriv ut siden