Safe Info 19.November

Hei

Vi har nå gjennomført  tillitsvalgt konferanse i Krakow der vi var samlet 40 stk fra tillitsvalgt apparatet og gjester fra SAFE sentralt.

Det var både om verving og en innføring i hvordan gå frem i møte med folk som Stig-Rune Refvik fra sentralt hadde til forberedelser til neste år hovedoppgjør med Kai Morten Anda og Roy Aleksandersen

Resultatet var bra med gode diskusjoner om hva som er viktig for oss og hva vi som klubb skal mene om hovedoppgjøret i 2020.

Ønsker også innspill til hovedoppgjøret til neste år da det er særdeles viktig  og ha klare krav.

Vi har for tiden god kontroll på vanlig saksbehandling og svarer medlemmer raskt vi får også løst en del mindre saker raskt og greit.

Av større saker så holder vi på og diskutere størrelsen på poolen der vi jobber for å få ned vikarbruk og større antall faste ansatte dette blir det møte på i morgen.

De nye arbeidsavtalene er nok en gang sendt til Safe Sentralt for å få en ny vurdering, men denne gangen har vi også sendt avtalen til en uavhengig advokat for å få en second opinion.

For landansatte jobber vi fremdeles med årets lønnsoppgjør og her kommer det  på lønn i morgen, her blir det en evaluering i etterkant og info til hver enkelt .

Med vennlig hilsen,

Steinar Nesse

Styreleder SAFE Transocean

+47 906 21 226

Skriv ut siden