Safe Info 28.01.20

Hei og Godt nytt år.

Vi avsluttet 2019 med en enighet om kompensasjon på velkomstmøter som burde vert en enkel sak men har tatt  snart 2 år. Velkomstmøter/ velkommen ombord møter blir kompensert på opp til 30 min, med overtid.

Sist uke så signerte vi en protokoll for Leiv Eriksson der riggen blir liggende i opplag en periode og  riggens mannskap blir midlertidig flyttet over i poolen, dette er en god avtale siden vi da ikke får permitteringer og alle fortsetter på lønn.

Hele mannskapet  på LE blir da behandlet likt og det vil bli tatt en avregning på hele perioden dere ikke er i fast 2-4 turnus og jobber dere mer en 2-4 blir det betalt ut i overtid.

Husk å meld fra til koordinator hvis det er planlagt noe ferie slik at det kan tas hensyn til.

Av andre ting denne uken er det arbeidet med årsmøte i SAFE Transocean neste uke, vi holder også på med arbeidskontraktene og ser hva vi kan gjøre med de for å forenkle og skrive de om iht Norsk regelverk.

Med vennlig hilsen,

Steinar Nesse

Styreleder SAFE Transocean

+47 906 21 226

Skriv ut siden