Safe Info 26.03.21 – Påske Hilsen

Hei alle sammen,
Nå er vi godt inne i 2021 og Påsken står ved døren.
Starten av dette året har allerede gitt oss nye utfordringer og
vi har ingen kjedelig hverdag. Det som derimot er kjedelig er at vi fremdeles lever med Covid-19 restriksjoner vi skulle gjerne sett oss foruten. Vi prøver i AU som alle andre å gjøre det beste ut av situasjonen, vi gir oss ikke. Vi må se framover og stå på. Håper at denne Påsken kan gi oss alle et lite pusterom slik at vi kan gå på igjen med godt mot. Vi er glade for at vi har mange engasjerte medlemmer, dette hjelper oss mye i jobben vi gjør. Og vi setter stor pris på dere alle sammen og den jobben dere gjør hver dag på land og i havet.
Vi holder på med flere større saker, flere av disse er nå løst i medlemmene sin favør.

Med dette så
ønsker AU dere
en riktig GOD Påske

Skriv ut siden